Fotograf - Historiefortæller

Som bryllupsfotograf er jeg mere en blot en mand med et kamera. Mit job er at fortællehistorien om jeres bryllup på en måde, så I kan kigge tilbage på billederne år fra nu, og stadig mindes de små detaljer og de romatiske øjeblikke. Som I nok kan se på mine billeder er mine bryllupper ofte meget forskellige. Det er et resultat af, at jeg altid prøver at fange den visuelle stil jeg synes kendetegner jer, og det bryllup I har planlagt. For at kunne fortælle den bedste mulige historie, har jeg et ønske om at møde jer til en uforpligtende kop kaffe inden vi indgår en aftale om fotografering. På den måde sikrer vi os også at kemien er i orden, og dermed også at vi har et grundlag for at fortælle en fantastisk historie!

Hvad er inkluderet?

- Indledende møde hvor vi drikker en kop kaffe, lærer hinanden at kende og diskuterer jeres bryllup.

- De udvalgte billeder bliver afleveret i både en sort/hvid og en farve version.

- Redigerede billeder i høj opløsning klar til at I kan printe selv.

- Billeder leveret i online-galleri (kan deles med venner og familie.

- Smukt stemingsfuldt slideshow.-

- Intet minimums eller maksimum antal billeder. Jeg udvælger og redigerer alle de billeder jeg finder gode og som bidrager til historien - kvalitet frem for kvantitet. (Vejledende antal for heldagsbryllup er dog et sted mellem 450-800 billeder).

- Transport inden for Københavnsområdet.

Passer jeres bryllup ikke ind i en "pakke"?

Mine pakker er vejledende og til for at man kan danne sig et overblik over min prisstruktur. Dog passer de færreste bryllupper præcist på et af de fremviste antal timer, hvorfor jeg oftest laver et tilpasset tilbud på det antal timer I har brug for.

Har I flere spørgmål, kan svaret muligvis findes i min F.A.Q, og ellers er I meget velkomne til at kontakte mig.

I kan kontakte mig her, skrive til [email protected] eller ringe på +45 61 11 32 42!

*    *    *

Priser - 2017

Heldagsfotografering

Min heldagspakke starter ved 10 timer, hvilket for nogle bryllupper er nok til at dække vielse til vals. Nogle brudepar skal dog vies tidligt, og mange ønsker også at have billeder fra forberedelserne inden vielsen. I dette tilfælde kan I forlænge heldagspakken til en fordelagtig timepris. 

Prisen på heldagsfotografering starter ved 17.000 kr. for 10 timer (inkl. moms). (20% rabat i månederne November-April)

- Priser er inkl. kørsel i Storkøbenhavn
- Timepris pr. ekstra time = 1500 kr. inkl. moms.

*    *    *

Halvdagsfotografering 

Min halvdagspakke starter ved 5 timer, hvilket ofte er nok til at dække vielse til middagens start. Nogle vielser starter og tidligt, og nogle brudepar ønsker også at have billeder fra forberedelserne inden vielsen. Hvis jeres bryllup er kortere end et heldags men længere end 5 timer, kontakt mig da for et uforpligtende tilbud. 

Prisen på halvdagsfotografering starter ved 13.000 kr. for 5 timer (inkl. moms). (20% rabat i månederne November-April)

- Priser er inkl. kørsel i Storkøbenhavn

Ønsker I ikke ikke Jeres  billeder delt? 

En vigtig del af mit arbejde er at vise det frem for at få nye skønne brudepar. Men hvis I af en eller anden grund ikke ønsker at jeres billeder bliver vist på min IG, FB og portfolio, er dette også en mulighed. Der er dog et ekstra gebyr på dette som kompensation for tab af markedsføring. 
For et halvdagsbryllup er prisen 2500 kr. inkl. moms, mens det ved heldags ligger på 5000 kr. inkl. moms hvis I ikke ønsker billederne delt. 

Using Format