Fotograf - Historiefortæller

Som bryllupsfotograf er jeg mere en blot en mand med et kamera. Mit job er at fortællehistorien om jeres bryllup på en måde, så I kan kigge tilbage på billederne år fra nu, og stadig mindes de små detaljer og de romatiske øjeblikke. Som I nok kan se på mine billeder er mine bryllupper ofte meget forskellige. Det er et resultat af, at jeg altid prøver at fange den visuelle stil jeg synes kendetegner jer, og det bryllup I har planlagt. For at kunne fortælle den bedste mulige historie, har jeg et ønske om at møde jer til en uforpligtende kop kaffe inden vi indgår en aftale om fotografering. På den måde sikrer vi os også at kemien er i orden, og dermed også at vi har et grundlag for at fortælle en fantastisk historie!

Hvad er inkluderet?

- Indledende møde hvor vi drikker en kop kaffe, lærer hinanden at kende og diskuterer jeres bryllup.

- De udvalgte billeder bliver afleveret i både en sort/hvid og en farve version.

- Redigerede billeder i høj opløsning klar til at I kan printe selv (4090 pixel på den lange led).

- Billeder leveret i online-galleri (kan deles med venner og familie.

- Intet minimums eller maksimum antal billeder. Jeg udvælger og redigerer alle de billeder jeg finder gode og som bidrager til historien - kvalitet frem for kvantitet. (Vejledende antal for heldagsbryllup er dog et sted mellem 350-600 billeder).

- Transport inden for Københavnsområdet.

Passer jeres bryllup ikke ind i en "pakke"?

Mine pakker er vejledende og til for at man kan danne sig et overblik over min prisstruktur. Dog passer de færreste bryllupper præcist på et af de fremviste antal timer, hvorfor jeg oftest laver et tilpasset tilbud på det antal timer I har brug for.

Har I flere spørgmål, kan svaret muligvis findes i min F.A.Q, og ellers er I meget velkomne til at kontakte mig.

I kan kontakte mig her, skrive til byzeuthen@gmail.com eller ringe på +45 61 11 32 42!

*    *    *

Priser - 2017

Heldagsfotografering

Alle bryllupper er unikke og har tidsplaner af meget forskellige varighed. Der er også stor forskel på om brudepar ønsker fotografering af forberedelse og festen efter valsen, og hvor lang tid. Jeg har derfor ikke en fast pris, så kontakt mig for et tilbud der matcher lige netop jeres bryllup!

Prisen på heldagsfotografering starter ved 17.000 kr. for 10 timer

- Priser er inkl. kørsel i Storkøbenhavn

*    *    *

Halvdagsfotografering 

Et halvdagsbryllup er typisk fra forberedelse til middagens begyndelse, eller eksklusiv forberedelse og dermed fra vielsens start. Som ved heldagsbryllupper spiller en lang række faktorer dog ind på varigheden, og jeg har derfor ikke en fast pris. Kontakt mig derfor for et uforpligtende tilbud.

Prisen på halvdagsfotografering starter ved 13.000 kr. for 5 timer

- Priser er inkl. kørsel i Storkøbenhavn

Using Format